Förmedling av bilar

Vi hjälper privatpersoner, företag och andra organisationer att sälja sina bilar och köpa in deras drömbilar. Genom många års erfarenhet har vi förvärvat en kunskap som vi gärna delar med oss av. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi har hjälpt 1 000 tals kunder med ett gott resultat. Vi förmedlar bilar till bästa möjliga pris.

Förmedling

Vi köper din drömbil

Att köpa in bilar från företag eller privatpersoner är inget hinder för oss. Vi sköter allt så det blir så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi kommer överens om kostnad och tillvägagångssätt tillsammans innan inköpet görs. Ibland kan det vara skönt att slippa logistiken när man hittat sin drömbil på en annan plats i Sverige. Vi ordnar även med finansiering, garanti och försäkring så att bilen är klar att hämta i vår anläggning i Kristianstad. Kontakta oss för att få mer information!

Förmedling

Vi säljer din bil

Låt oss sköta försäljningen av din bil. Varje bil är unik och har olika förutsättningar om vad som kan anses som lyckad försäljning till högsta möjliga summa. Vi sköter försäljning i form av marknadsföring, rekond, finansiering & garanti till överenskommet fast pris för uppdraget. Låter detta intressant? Kontakta oss för att få mer information!