Så fungerar det

Behöver du sälja din bil men är trött på oseriösa köpare som tar upp din tid? Behöver du köpa en ny bil, men har svårt att hitta vad du letar efter? Vi löser det, oavsett var i landet din drömbil eller din köpare finns. Hittills har vi hjälpt tusentals nöjda kunder – bli en av dem!

Fordonscompaniet i Kristianstad

Vi köper din drömbil

Vet du exakt vad för begagnad bil du vill ha men har svårt att hitta den? Eller behöver du experthjälp för att hitta rätt bil som kommer att passa just dina behov? Vi hjälper dig! Vi hittar din drömbil samtidigt som vi sköter all logistik kring inköpet av din nya begagnade bil, inklusive finansiering, garanti, försäkring och hämtning av bilen. Allt du behöver göra är att hämta den i vår anläggning i Kristianstad. Kontakta oss för att få mer information!

Kontakta oss för att få mer information!

Fordonscompaniet i Kristianstad

Vi säljer din bil

Vill du sälja din bil till högsta möjliga summa men vill samtidigt slippa lägga tid på att hitta en seriös köpare och ordna med allt pappersarbete? Låt oss ta hand om det! För ett fast pris så löser vi hela processen kring att sälja din bil, inklusive logistik, marknadsföring, rekond, finansiering och garanti.

Kontakta oss för att få mer information!