För en smidigare bilaffär

Går du i tankarna om att sälja din bil? Vi hjälper dig

Fyll formuläret nedan för att få en uppskattning på vad för pris du kan sälja din bil för.

Oavsett var du bor i Sverige så kan du sälja din bil via Fordonscompaniet. Vi hämtar bilar över hela Sverige. Vill du hellre ringa? Då finns vi på 044-225200.

Leave this field blank
  • Välj
  • Som ny
  • Använd – men i gott skick
  • Använd
  • Defekt

Varför Fordonscompaniet?

100% garanti

Vi är en omärkesberoende bilhandlare som lämnar Sveriges mest omfattande bilgarantier.

Pengarna på kontot direkt

Säljer du din bil till oss så har du alltid pengarna på kontot innan du lämnar ifrån dig nycklarna. Oavsett bank.

Hemleverans i hela Sverige

Vi levererar bilar över hela landet varje dag. Vår längsta leverans har varit från Skåne till Överkalix.

Berra G
Berra G
2022-06-20
Verifierad
Jag vill rikta ett STORT tack till FC och Jetmir! Bemötandet och servicen har genomsyrats av hög och kvalitativ proffessionalitet. Från och med första kontakt tills dess att jag hade bilen på min uppfart 31 mil bort tog det endast två dygn! Jetmir ingav ett väldigt stort fortroende som han också levde upp till! Bilen levererades av Joakim som, trots att ha kört långt i tråkigt väder var glad och såg till att affären avslutades på bästa sätt. Hade jag kunnat ge er fler stjärnor än 5 så hade ni fått det alla dagar i veckan! Till er som läser recensionen; tveka inte en sekund! /BG (Söderköping)
Jan Sundbom
Jan Sundbom
2022-06-11
Verifierad
Bemötande och servicenivå i en klass för sig! Fordonscompaniet köpte min bil till ett bra pris – snabbt, smidigt och seriöst. De hämtade dessutom bilen hemma – 60 mil bort! Supernöjd!
Andreas Lindbergh
Andreas Lindbergh
2022-05-28
Verifierad
Sålde min bil till Fordonscompaniet i Kristianstad och smidigare kunde det inte ha blivit. Proffsigt bemötande och hantering från första kontakt till dess att pengarna var på kontot. Seriös handlare 🤝
Nicklas Oscarsson
Nicklas Oscarsson
2022-04-26
Verifierad
Sålde min bil med en super smidig process! En chaufför kom och mötte upp mig i Stockholm, kollade på bilen och någon minut senare var pengarna på kontot! Betalar bra och håller vad de lovar
Tony Svedenfjord
Tony Svedenfjord
2022-04-24
Verifierad
Grymt proffsiga, pålitliga att göra affärer med och allt gick smidigt med pengatransaktioner och avtal. Rekommenderar denna firma att sälja bilen till. Tony
Jonathan Zaren
Jonathan Zaren
2022-04-20
Verifierad
De kom och köpte min bil snabbt och smidigt! Väldigt enkel affär.
Johan Bäck
Johan Bäck
2022-04-09
Verifierad
Det var så smidigt att sälja bilen till Fordonscompaniet. Jetmir du är en mycket trevlig och serviceinriktad ung man. Tack för en trevlig affär!
Annelie Granat
Annelie Granat
2022-03-31
Verifierad
Tack till Jetmir för en smidig affär Rekommenderar fordonskompaniet varmt. Det kändes väldigt tryggt att sälja min bil till er. Trevligt bemötande, pengarna direkt på kontot. Jag är mycket nöjd!!!
Edvin P
Edvin P
2022-03-17
Verifierad
SVERIGES BÄSTA BILFIRMA!! Denna firma är en av få i branschen som verkligen förstår vad service & bilhandel innebär. Vi har köpt 2 bilar av dem och de har varit en ära! Tillmötesgående, härligt humör samt en nivå av professionalism som inte går att matcha. Dem är fokuserade och engagerade på alla sätt, från momentet man sätter foten genom deras dörr tills man kliver ut. De har varit ett nöje att köpa bil ifrån dem och vi kommer definitivt att återkomma i framtiden. Hade jag kunnat ge mer än 5 stjärnor så hade jag gjort det, återigen stort tack för allt.

Kontakt:
044-225200
info@fckristianstad.se

Bromsaregatan 6
291 59 Kristianstad

Vardagar: 10-18
Lördagar: 11-14
Söndagar: Endast förbokade besök.

  • Facebook

© Fordonscompaniet Kristianstad AB | Skapad med kärlek av New Days Agency