Att köpa eller sälja bil

Vill du köpa eller sälja bil utan att tänka på den krångliga processen? Fordonscompaniet i Kristianstad hjälper dig gärna! Vi tar ansvar för all pappersexercis och är måna om en rättvis värdering. 

Att köpa bil från Fordonscompaniet

Det ska vara smidigt att köpa bil. Vi har omfattande garantier till alla våra kunder om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Fordonscompaniet i Kristianstad har 100 % nöjda kunder som valt att göra sin bilaffär hos oss. Välkomna in till vår anläggning i centrala Kristianstad eller köp din bil online.

Såhär går det till:

  1. Lämna intresseanmälan på den aktuella bilen så kontaktar någon av våra kunniga säljare dig.
  2. Vi skräddarsyr din finansiering och arbetar med digitalt köpekontrakt för din trygghet.
  3. Enligt överenskommelse levererar vi hem till dig eller förbereder din nya bil för avhämtning på vår anläggning.

Sälj din bil hos oss

Att sälja sin bil ska vara bekvämt och tryggt. Vårt inköpsteam arbetar ständigt för att se till att vår bilhall är fylld med bra bilar till konkurrenskraftiga priser, därför är vi alltid i behov av köpa in nya bilar. Ni är varmt välkomna att vända er till oss på Fordonscompaniet i Kristianstad för en snabb och trygg affär där du själv slipper ta ansvar för försäljningsprocessen. 

Så här går det till:

  1. Fyll i vårt kontaktformulär om bilen du önskar sälja. Har du själv hunnit annonsera bilen kanske någon av våra hårt arbetande inköpare redan kontaktat dig. Om inte, tar vi kontakt snarast.
  2. Vi värderar din bil och du godkänner vårt bud med ett digitalt köpeavtal för din trygghet.
  3. Vi bokar upphämtning av bilen oavsett vart i landet du än befinner dig om du inte har möjlighet att komma in till vår anläggning i centrala Kristianstad. 
  4. Med hjälp av direktöverföring i samarbete med samtliga banker garanterar vi dig högsta säkerhet. Våra kunder har alltid pengarna på kontot innan de lämnar ifrån sig bilen. Därefter genomförs det digitala ägarbytet. 

Våra löften

100% garanti

Vi är en märkesoberoende bilhandlare som lämnar Sveriges mest omfattande bilgarantier.

Pengarna på kontot direkt

Säljer du din bil till oss så har du alltid pengarna på kontot innan du lämnar ifrån dig nycklarna. Oavsett bank.

Hemleverans i hela Sverige

Vi levererar bilar över hela landet varje dag. Vår längsta leverans har varit från Skåne till Överkalix.

Kontakt:
044-225200
info@fckristianstad.se

Bromsaregatan 6
291 59 Kristianstad

 

Vardagar: 10-18
Lördagar: 11-14
Söndagar: Endast förbokade besök.

  • Facebook

© Fordonscompaniet Kristianstad AB | Skapad med kärlek av New Days Agency

Berra G
Berra G
2022-06-20
Verifierad
Jag vill rikta ett STORT tack till FC och Jetmir! Bemötandet och servicen har genomsyrats av hög och kvalitativ proffessionalitet. Från och med första kontakt tills dess att jag hade bilen på min uppfart 31 mil bort tog det endast två dygn! Jetmir ingav ett väldigt stort fortroende som han också levde upp till! Bilen levererades av Joakim som, trots att ha kört långt i tråkigt väder var glad och såg till att affären avslutades på bästa sätt. Hade jag kunnat ge er fler stjärnor än 5 så hade ni fått det alla dagar i veckan! Till er som läser recensionen; tveka inte en sekund! /BG (Söderköping)
Jan Sundbom
Jan Sundbom
2022-06-11
Verifierad
Bemötande och servicenivå i en klass för sig! Fordonscompaniet köpte min bil till ett bra pris – snabbt, smidigt och seriöst. De hämtade dessutom bilen hemma – 60 mil bort! Supernöjd!
Andreas Lindbergh
Andreas Lindbergh
2022-05-28
Verifierad
Sålde min bil till Fordonscompaniet i Kristianstad och smidigare kunde det inte ha blivit. Proffsigt bemötande och hantering från första kontakt till dess att pengarna var på kontot. Seriös handlare 🤝
Nicklas Oscarsson
Nicklas Oscarsson
2022-04-26
Verifierad
Sålde min bil med en super smidig process! En chaufför kom och mötte upp mig i Stockholm, kollade på bilen och någon minut senare var pengarna på kontot! Betalar bra och håller vad de lovar
Tony Svedenfjord
Tony Svedenfjord
2022-04-24
Verifierad
Grymt proffsiga, pålitliga att göra affärer med och allt gick smidigt med pengatransaktioner och avtal. Rekommenderar denna firma att sälja bilen till. Tony
Jonathan Zaren
Jonathan Zaren
2022-04-20
Verifierad
De kom och köpte min bil snabbt och smidigt! Väldigt enkel affär.
Johan Bäck
Johan Bäck
2022-04-09
Verifierad
Det var så smidigt att sälja bilen till Fordonscompaniet. Jetmir du är en mycket trevlig och serviceinriktad ung man. Tack för en trevlig affär!
Annelie Granat
Annelie Granat
2022-03-31
Verifierad
Tack till Jetmir för en smidig affär Rekommenderar fordonskompaniet varmt. Det kändes väldigt tryggt att sälja min bil till er. Trevligt bemötande, pengarna direkt på kontot. Jag är mycket nöjd!!!
Edvin P
Edvin P
2022-03-17
Verifierad
SVERIGES BÄSTA BILFIRMA!! Denna firma är en av få i branschen som verkligen förstår vad service & bilhandel innebär. Vi har köpt 2 bilar av dem och de har varit en ära! Tillmötesgående, härligt humör samt en nivå av professionalism som inte går att matcha. Dem är fokuserade och engagerade på alla sätt, från momentet man sätter foten genom deras dörr tills man kliver ut. De har varit ett nöje att köpa bil ifrån dem och vi kommer definitivt att återkomma i framtiden. Hade jag kunnat ge mer än 5 stjärnor så hade jag gjort det, återigen stort tack för allt.