Att köpa eller sälja bil

Vill du köpa eller sälja bil utan att tänka på den krångliga processen? Fordonscompaniet i Kristianstad hjälper dig gärna! Vi tar ansvar för all pappersexercis och är måna om en rättvis värdering. 

Att köpa bil från Fordonscompaniet

Det ska vara smidigt att köpa bil. Vi har omfattande garantier till alla våra kunder om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Fordonscompaniet i Kristianstad har 100 % nöjda kunder som valt att göra sin bilaffär hos oss. Välkomna in till vår anläggning i centrala Kristianstad eller köp din bil online.

Såhär går det till:

  1. Lämna intresseanmälan på den aktuella bilen så kontaktar någon av våra kunniga säljare dig.
  2. Vi skräddarsyr din finansiering och arbetar med digitalt köpekontrakt för din trygghet.
  3. Enligt överenskommelse levererar vi hem till dig eller förbereder din nya bil för avhämtning på vår anläggning.

Sälj din bil hos oss

Att sälja sin bil ska vara bekvämt och tryggt. Vårt inköpsteam arbetar ständigt för att se till att vår bilhall är fylld med bra bilar till konkurrenskraftiga priser, därför är vi alltid i behov av köpa in nya bilar. Ni är varmt välkomna att vända er till oss på Fordonscompaniet i Kristianstad för en snabb och trygg affär där du själv slipper ta ansvar för försäljningsprocessen. 

Så här går det till:

  1. Fyll i vårt kontaktformulär om bilen du önskar sälja. Har du själv hunnit annonsera bilen kanske någon av våra hårt arbetande inköpare redan kontaktat dig. Om inte, tar vi kontakt snarast.
  2. Vi värderar din bil och du godkänner vårt bud med ett digitalt köpeavtal för din trygghet.
  3. Vi bokar upphämtning av bilen oavsett vart i landet du än befinner dig om du inte har möjlighet att komma in till vår anläggning i centrala Kristianstad. 
  4. Med hjälp av direktöverföring i samarbete med samtliga banker garanterar vi dig högsta säkerhet. Våra kunder har alltid pengarna på kontot innan de lämnar ifrån sig bilen. Därefter genomförs det digitala ägarbytet. 

Våra löften

100% garanti

Vi är en märkesoberoende bilhandlare som lämnar Sveriges mest omfattande bilgarantier.

Pengarna på kontot direkt

Säljer du din bil till oss så har du alltid pengarna på kontot innan du lämnar ifrån dig nycklarna. Oavsett bank.

Hemleverans i hela Sverige

Vi levererar bilar över hela landet varje dag. Vår längsta leverans har varit från Skåne till Överkalix.

Kontakt:
044-225200
info@fckristianstad.se

Bromsaregatan 6
291 59 Kristianstad

 

Vardagar: 10-18
Lördagar: 11-14
Söndagar: Endast förbokade besök.

  • Facebook

© Fordonscompaniet Kristianstad AB | Skapad med kärlek av New Days Agency

Nicklas Oscarsson
Nicklas Oscarsson
2022-04-26
Verifierad
Sålde min bil med en super smidig process! En chaufför kom och mötte upp mig i Stockholm, kollade på bilen och någon minut senare var pengarna på kontot! Betalar bra och håller vad de lovar
Tony Svedenfjord
Tony Svedenfjord
2022-04-24
Verifierad
Grymt proffsiga, pålitliga att göra affärer med och allt gick smidigt med pengatransaktioner och avtal. Rekommenderar denna firma att sälja bilen till. Tony
Jonathan Zaren
Jonathan Zaren
2022-04-20
Verifierad
De kom och köpte min bil snabbt och smidigt! Väldigt enkel affär.
Maria Harjula
Maria Harjula
2022-04-17
Verifierad
Enormt bra service med hämtning från tågstationen då vi kom från Gävle, bilen stog klar och man fick i lugn och ro titta och prova innan man bestämde sig. Allt var enligt utsago och fick mycket bilder och info på bilen innan man åkte ner. Snabb smidig affär och väldigt bra att man kunde komma påskhelgen till trots. Rekommenderar verkligen att handla av er 😃👍
Johan Bäck
Johan Bäck
2022-04-09
Verifierad
Det var så smidigt att sälja bilen till Fordonscompaniet. Jetmir du är en mycket trevlig och serviceinriktad ung man. Tack för en trevlig affär!
Annelie Granat
Annelie Granat
2022-03-31
Verifierad
Tack till Jetmir för en smidig affär Rekommenderar fordonskompaniet varmt. Det kändes väldigt tryggt att sälja min bil till er. Trevligt bemötande, pengarna direkt på kontot. Jag är mycket nöjd!!!
Edvin P
Edvin P
2022-03-17
Verifierad
SVERIGES BÄSTA BILFIRMA!! Denna firma är en av få i branschen som verkligen förstår vad service & bilhandel innebär. Vi har köpt 2 bilar av dem och de har varit en ära! Tillmötesgående, härligt humör samt en nivå av professionalism som inte går att matcha. Dem är fokuserade och engagerade på alla sätt, från momentet man sätter foten genom deras dörr tills man kliver ut. De har varit ett nöje att köpa bil ifrån dem och vi kommer definitivt att återkomma i framtiden. Hade jag kunnat ge mer än 5 stjärnor så hade jag gjort det, återigen stort tack för allt.
Andy Game
Andy Game
2022-03-16
Verifierad
Super bra service! Kunde inte vara mer nöjd med servicen från Jetmir och Filip! Bilarna är alltid i toppskick och super omhändetagna vid hämtning! Rekomenderar startkt att köpa härifrån!🙌🏻
Ewy Persson
Ewy Persson
2022-03-14
Verifierad
En enormt trevlig säljare som heter Philip Borg Pålsson.
Rickard Andersson
Rickard Andersson
2022-03-06
Verifierad
Denna firma kontaktade mig samma dag la ut min bil å erbjöd att dom skulle sätta en person på ett tåg och hämta bilen utan snack . Va skeptisk ända in i de sista men de behöver man inte vara allt funkade exakt lika enkelt som dom sa . Stor eloge till Philip som är väldigt trevlig å tålmodig . Riktigt bra rekommenderar starkt 🙂